Förra året visade polisens trygghetsmätning att Svedala kommun har de bästa trygghetssiffrorna på många år. Men vi lutar oss inte tillbaka - nu vill vi ha din hjälp för att bli bättre. I den digitala trygghetsvandringen kan du komma med förslag som ökar tryggheten.

Var tycker du att det är otryggt i vår kommun? Med hjälp av e-formuläret Digital Trygghetsvandring vill vi ta in dina synpunkter för att hjälpa oss i vårt trygghetsskapande och brottsförebyggande arbete.

Du pekar ut på en karta var du känner dig trygg eller otrygg. Det kan till exempel handla om en otrygg plats, osäker trafiksituation, skadegörelse/klotter, nedskräpning, skrymmande växlighet, belysning, behov av underhåll på allmän plats och andra saker som man vill fästa uppmärksamhet på.

Du har fram till 31 mars 2022 på dig att fylla i formuläret. Efter det sammanställer vårt Råd för trygghet och folkhälsa en rapport och tar fram förslag på åtgärder.

OBS! Detta e-formulär ersätter inte tips till Polisen på 114 14. Ring alltid 112 vid akuta ärenden; det gäller om att du ser någon som håller på att begå ett brott.

 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Lägg till kommentar


Säkerhetskod
Uppdatera

Login