Baraportalen

 

Mr Ebenezer Scrooge, en snål, hård, sniken och självbelåten gammal syndare får på julnatten besök av ett spöke, sin döde kompanjon Jacob Marley. Detta fasansfulla möte är början på den spännande men också smärtsamma resa som Mr Scrooge måste göra tillsammans med tre andar, den förflutna julens, den närvarande julens, och den kommande julens andar. 

Det är med stor glädje Bara Scengångare åter igen spelar upp denna klassiker av Charles Dickens.Att få gå in i julförberedelserna med hopp om att vi alla ”fattiga syndare” kan komma till insikt och förvandlas för att uppleva glädje och gemenskap är en ynnest och tror vi - själva mening med Julen.

Speltider:

Lördag  26 nov  kl 14.00 Premiär (OBS tryckfel på affischen)
Söndag  27 nov kl 16.00
Fredag 2 dec kl 19.30
Lördag 3 dec kl 16.00
Söndag 4 dec kl 16.00
Fredag 9 dec kl 19.30
Lördag 10 dec kl 16.00
Söndag 11 dec kl 16.00

För mer info, kontakta Eva Roos Davidsson: Mobil 0708-722393
e-post: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Svedala kommun 2012-02-22
Stadsarkitekt Pia Transe Pedersen
233 80 Svedala

Färgsättning på fasader i Bara Centrum.

Vi har tidigare varit i kontakt med dig beträffande färgsättning av flerfamiljshusen i Bara Centrum och vi har då fått lugnande besked. Peab har byggt flervåningshus på Toftanäs och dessa är mörkt gråa och ger ett dystert intryck. Flera Barabor har hört av sig och är oroliga för att vi i Bara ska få samma dystra samhälle. Baraborna vill ha ljusa glada färger dock utan att det sticker i ögonen.

Vi skulle sätta stort värde på om du vill vara vänlig att sända oss någon form av beskrivning av fasadkulörerna så att vi kan lugna de oroliga.

Med vänlig hälsning
För Värby Villastad

Bengt Ohlsson
Ordf.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Snart flyttar de första hyresgästerna in i det nya kvarteret längs nya Torggatan i Bara Centrum.
Och fotbollsplanen som många väntat på kan snart börja användas.
Invigning av planen är planerad till den 6:e oktober.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Vi vet att många väntat på att detta skulle bli klart. Överenskommelsen har nu tagits fram som skall gälla för efteranslutna fastigheter. Läs mer på hemsidan www.barafiber.se, anmäl er genom att skicka kontaktuppgifter till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Missa inte möjligheten att få en fast och riktigt snabb internetuppkoppling, digital-TV med ett grundutbud på runt 20 kanaler samt telefoni till en riktigt förmånlig månadskostnad.

Nära femhundra fastigheter är redan anslutna till samfälligheten, utav de åttahundra som ingår i fiberområdet. Slutförhandlingar pågår med entreprenörer och operatörer och grävarbetena kommer att påbörjas lagom till våren. Det här är sista möjligheten att vara med redan från början, det kommer att bli betydligt dyrare att ansluta sig när nätet är färdigbyggt. Sista dagen för efteranslutning är den 31 mars!

Styrelsen, samfällighetsföreningen Bara Fiber

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

    

Julmarknad, söndagen den 6 december mellan kl 11.00 – 15.00 

Intresse för att delta på Bara julmarknad? Anmälan om deltagande till Kerstin Ellström tel 447658

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Fler artiklar...

Sida 8 av 297

8

Login